S obzirom na to da je ministar Adžić objelodanio navodne operativne podatke, ovim putem insistiramo da objavi i vjerodostojne, nefalsifikovane dokaze za sve što je iznio.
Takođe, pozivam Agenciju za sprječavanje korupcije, kao nadležni organ, da potvrdi ili demantuje navode ministra Adžića o tome da je Do Kwon finansirao naše izborne kampanje.
Pošto smo ubijeđeni da ministar Adžić nema dokaze za ono što tvrdi, zaključujemo da su njegovi navodi ništa do zloupotreba funkcionerske pozicije u jeku izborne kampanje, a još gore i politička zlouputreba položaja ministra unutrašnjih poslova koja ga diskredituje da preuzme bilo kakvu drugu javnu funkciju nakon izbora.
Umjesto što pokušava da Pokretu Evropa sad spakuje navodne afere samo par dana pred izbore, preporučujemo ministru da u cilju maksimalne izborne transparentnosti građanima i svojim biračima objasni kakve je imao zajedničke poslove sa svojim stranačkim kolegom koji je već procesuiran za šverc cigareta, jer smo sigurni da im je to značajno za donošenje odluke o glasanju.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!