Pokret Evropa sad! je u brojnim opštinama Crne Gore dao odlučujući doprinos da se zaustavi ekonomska devastacija sprovođena od strane DPS-a do i formalne detronizacije šefa bivšeg režima.
Takođe, podsjećamo crnogorsku javnost da je PES jedan od rijetkih subjekata koji nije imao nikakvu saradnju sa DPS-om, za razliku od mnogih drugih koji su sinhronizovano sarađivali u DIK-u, te zajedno sa DPS-om glasali u parlamentu, pa čak i djelili vlast u raznim organima upravljanja, upravo sa kadrovima DPS-a.
Stoga, voljom građana uspješna misija Pokreta Evrope sad! će se nastaviti i na parlamentarnim izborima, na kojima ćemo penzionisati mnoge političare, koji su bili garancija opstanka i dominacije DPS-a.
Upravo je pojavom PES-a ubrzana politička marginalizacija DPS-a, kao i svih ostalih koji su učestvovali u usporavanju ekonomskog razvoja, ali i očigledno u raznim akcijama kojima se bave tužilački organi.
Stoga, ubijeđeni smo da će građani znati jasno da prosude ko se bavi demagoškim, a ko ozbiljnim pristupom unapređenju standarda i jačanju vladavine prava.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!