Informišemo javnost da je u prethodnih 48h sati više osoba kontaktirano od strane lica koje se neovlašćeno predstavljalo kao predstavnik Pokreta Evropa sad. Nepoznati pozivalac, čiji broj je bio skriven pri pozivanju, naveo je da nudi novac u zamjenu za glas našeg predsjedničkog kandidata Jakova Milatovića.

Više osoba nam se obratilo tim povodom, a jedan od slučaja snimljen upravo od strane pozivaoca objavljen je na društvenoj mreži tviter.

Obavještavamo javnost i naše simpatizere da Pokret Evropa sad! i predsjednički kandidat Jakov Milatović ostaju istrajni u borbi za suštinsku demokratizaciju Crne Gore, koja se temelji na etički ispravnim osnovama, tako da poznate metode odlazećeg režima, koje su uključivale povrede biračkih prava, zastrašivanje neistomišljenika, kupovinu glasova i ličnih karata, postanu dio prošlosti od 2. aprila.

U konsultaciji sa pravnim timom, razmotrićemo i pokretanje odgovarajućih pravnih radnji protiv ovog NN lica. U međuvremenu apelujemo na aktiviste DPS-a da se konačno okanu ovakvih nemoralnih i nezakonitih radnji.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!