Izjava predsjednika DPS-a da bi prije podržao DF od URA-e, potvrda je sve bližih odnosa ove dvije partije, koje su godinama opstajale na račun vještačkih podjela. Dok su punili svoje džepove, građani su živjeli na minimalcima, a mladi ljudi napuštali našu zemlju.

Zajednička ujdurma lidera DF-a, Državne revizorske institucije, u kojoj je član i g-din “jedan zaposleni četiri glasa”, protiv Pokreta Evropa sad! pokazuje kolika je panika u strukturama DPS-a i DF-a, jer su građani postali svjesni da su zahvaljujući političarima iz devedesetih, sve ove godine živjeli na rubu egzistencije.

Umjesto da konačno pokažu brigu za ogromne demografske probleme i ponude konkretan program za bolji standard, Medojević u ime DF-a uz razna pomagala iz DPS-a, nastavlja da utvrđuje imidž političkog cirkusanta i prevrtljivca, na koga se niko ozbiljan više i ne obazire.
Pošto mu se politička vrijednost mjeri u decimalama, jedino je
preporučljiv za ulogu u kome ga DPS koristi po ko zna koji put kao alatku za prljave stvari.

Zato, građanima Crne Gore neka ne bude začuđujuće zašto pojedini odbornički kandidati sa liste “Za budućnost Podgorice”, otvoreno pozivaju da se između izbora potpredsjednika DPS-a i lidera Pokreta Evropa sad! podrži Ivan Vuković.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!