Najnovije optužbe višedecenijskog radnika u politici Nebojše Medojevića da je Evropa sad! dogovorila koaliciju sa DPS-om utemeljene su i jednako tačne koliko i predviđanja ovog političara da će Crna Gora bankrotirati već u februaru ove godine zbog povećanja minimalnih i prosječnih zarada.

Stoga, pitamo se da li ostali lideri DF-a i odbornički kandidati stoje iza ove koordinisane akcije Medojevića i DPS-a u očajničkim pokušajima diskreditacije Pokreta Evropa sad!.

Ukoliko se pomenuti javno ne ograde, jasno je da su Medojevićeve krivične prijave i komični stavovi zapravo distanciranje od saradnje s Evropom sad, što bi značilo nastavak rada sa DPS-om po dubini i najava zajedničkog upravljanja na ostalim nivoima. To bi bila i konačna formalizacija zajedništva u napadima na Evropu sad i koalicija koja bi imala za cilj urušavanje životnog standarda i povratak na staro.

Takođe, začuđujuće je da funkcioner DF-a brine kako su drugi glasali u prošlosti, potencirajući i neke diskvalifikacione mjere, a isti je Medojević javno prije dvadeset godina tražio da mu se vrati glas, zbog nespremnosti tadašnjeg Liberalnog saveza da uđe u koaliciju sa DPS-om. Podsjećamo, Medojević nije bio imun da glasa sa DPS-om ni kada je bila potrebna dvotrećinska većina za Ustav, a zenit sinhronizacije su uspostavili u zajedničkoj misiji rušenja 42. Vlade.

I dok predsjednik PzP-a troši vrijeme na osmišljavanje novih podmetačina Evropi sad, za društvo bi bilo mnogo korisnije da objasni zašto odbija zahtjev NVO MANS u kome se traže podaci kako je njegova partija potrošila oko 700 hiljada eura za dvije godine.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!