Iako su decenijama propagirali partitokratske principe zapošljavanja gdje je ,,prepoznaje te teren“ bila najznačajnija preporuka, bilo je i časnih ljudi koji su uspjeli da zaobiđu vašu matricu i zahvaljujući znanju i referencama koje su stekli i van granica Crne Gore, zavrijede određene pozicije i poslove.
Andrija Klikovac, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada implicirao je da je gradonačelnica Injac kadar njegove partije jer je predavala na jednom od privatnih univerziteta. Prof. dr Olivera Injac je duže od deceniju bila jedini predavač sa akademskim zvanjima iz oblasti studija bezbjednosti, sa znanjem koje je tokom više decenija sticala u zemlji i inostranstvu, a zbog svojih naučnih referenci učestvovala je u velikom broju međunarodnih aktivnosti i bila prepoznata kako jedan od vodećih stručnjaka iz ove oblasti ne samo u Crnoj Gori nego i šire.
Ipak, upitala bih Klikovca da li ovom izjavom potvrđuje da su kao partija goreli od želje da drže ključ od svakog radnog mjesta u Crnoj Gori isto onako kako danas i sam Klikovac gori od želje da bude poslanik u Skupštini Crne Gore pa ne bira način i sredstva da se dokazuje različitim oblicima manipulativnih djelovanja?
- Anđela Mićović, odbornica Pokreta Evropa sad! u Skupštini Glavnog grada

ZAPRATI NAS NA

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!