1. Zato što je NEUSTAVNA! Konstituisana je na neustavan način, uz elemente političke korupcije, podršku DPS-a i ostalih partija koje su izgubile na izborima 30. avgusta, čime je apsolutno sporan njen legitimitet.

2. Zato što je NEDEMOKRATSKA! Zbog straha od izbornog rezultata, nova većina je na neustavan način odložila lokalne izbore čime je suspendovano pravo da građani biraju i budu birani, izazvan haos u funkcionisanju organa lokalne samouprave i zemlja dovedena u stanje pravne nesigurnosti.

3. Zato što je NEZNAVENA! Vlada je svojim neznanjem zaustavila ekonomski napredak zemlje ostvaren u prethodnom periodu! Turistička sezona je ispod očekivanja, a program Evropa sad! kojim su povećane plate i penzije, u kontinuitetu napadan i sabotiran!

4. Zato što je NESTABILNA! Vlada je manjinska, pa je zato nestabilna, a od prvog dana je i pokazala znake ozbiljne unutrašnje nestabilnosti, koju karakteriše javno prepucavanje i govor mržnje članova Vlade između sebe.

5. Zato što je NE-EVROPSKA. Vlada je potpuno usporila proces opipljivih evropskih integracija, a na važnim pozicijama upravljanja, uz neviđeni politički revanšizam, imenovala problematične partijske kadrove i korumpirane vedete prethodnog DPS režima.

Tačno, neophodan je reset. Glasati za nepovjerenje ovoj Vladi je glas protiv koalicije DPS-URA-SNP-SDP, koja je očekivano postala neodrživa.

Vrijeme je da se Crna Gora izvuče iz ovog političkog blata, tako što će se mandat vratiti građanima koji će o svemu ovome dati sud na izborima. A od toga se ne može pobjeći! Crnoj Gori treba ustavna, demokratska, znavena, stabilna i evropska Vlada koja se jedino može dobiti nakon izbora!

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!