Ekonomskim programom Evropa sad, kojim je minimalna plata u Crnoj Gori povećana na 450 EUR, a prosječna plata na 720 EUR, postavljen je temelj da započnemo borbu protiv retrogradnih politika devedesetih, na način što je građanima Crne Gore u prvi plan postavljeno poboljšanje životnog standarda.
Reakcija neodgovornih političkih opcija na veliki uspjeh Pokreta Evropa sad! je konstantno nametanje nacionalističkih tema koje za cilj imaju pripremu terena za predstojeće predsjedničke i parlamentarne izbore, kako bi identitetskim temama omamljivali birače i podizali tenzije.
Pokret Evropa sad! će u javnom prostoru isticati isključivo razvojne teme za budućnost i u tom cilju prezentovati ključne mjere i projekte iz novog izbornog programa Evropa sad 2, koje za cilj imaju podizanje prosječne plate na 1000 EUR, a minimalne penzije na 450 EUR.
Evropa sad 2 uključivaće i reformske mjere za pravosuđe, bezbjednost, zdravstvo, obrazovanje i druge oblasti, što će Crnu Goru vratiti na evropski put i omogućiti ubrzani ulazak u Evropsku uniju.

Na nacionalizam odgovorićemo razvojnim patriotizmom, na politike prošlosti odgovorićemo politikama budućnosti, na podjele odgovorićemo jedinstvom.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!