Agresivna propaganda medijskih punktova bliskih palom režimu, koji relativiziju kriminalne aktivnosti tog istog režima, postavlja se u ulogu pravosudnih organa i presuđuje funkcionerima Pokreta Evropa sad. Svima je jasan cilj te mašinerije, a to je da relativizovanjem svojih nedjela i aktuelizovanjem medijskih napada na ljude iz Pokreta Evropa sad, koje većina građana podržava, žele da održavaju iluzorne nade pristalicama bivšeg represivnog režima da je moguće zaustaviti neminovni politički sunovrat.
Međutim, ta propagandna misija svjedoči u kontinuitetu, na šta su sve spremni protagonisti i kreatori zarobljene države.
Kao svaki mračni i autokratski režim u terminalnoj fazi svog političkog bitisanja, tako i ovdašnji, skoro po šablonu srlja u sve veću propast i beznađe.
Neosnovane i senzacionalističke najave protiv funkcionera Pokreta Evropa sad, uz paralelnu blokadu institucija, dizanje tenzija i nipodoštavanje volje građana izražene na lokalnim izborima, jesu samo potvrda karaktera te prevaziđene politike.
I dok preko svojih kontrolisanih glasila pokušavaju da montiranim i nepotvrđenim optužnicama skrenu pažnju na Evropu sad, mi ih pozivamo da pokažu državničku odgovornost i pozovu svoje nalogodavce da glasaju za sudije Ustavnog suda, te mirno i demokratski omoguće tranziciju vlasti u opštinama, gdje taj proces blokiraju.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!