Svjedoci smo otvorene saradnje Petra Ivanovića iz DPS-a, čiji je član porodice za privatni vinograd dobio dva miliona eura od IRF-a za vrijeme vlasti DPS-a i njihovog džokera Nebojše Medojeviće, višedecenijskog političara sa stanom u vrijednosti od pola miliona eura u Maksim zgradi, koji je, upravo stekao tokom vladavine DPS-a.
Nekada navodno ljuti neprijatelji, sada zbog zajedničkog straha i ugroženosti pokazuju smislenost stare izreke da nužda zakone mijenja.
Kandidatura Milojka Spajića za predsjednika Crne Gore ogolila je sinhronizovano djelovanje DPS-a i njihovog džokera, te obnovila zajedničku saradnju Medojevića sa bivšim korumpiranim režimom.
To je nastavak epizode, nakon što je lider DF-a svojevremeno glasao sa DPS-om i one ustavne predloge koji zahtijevaju dvotrećinsku većinu.
Tako da nas ne čudi zašto uloga Medojevića kao pomagača u kriznim momentima, ne ostavlja ravnodušnim ni Petra Ivanovića.
Osim što u tajnim kalkulacijama dogovaraju izborni inžinjering, sada javno i ne kriju očajničke napore da sve urade kako bi spriječili sigurnu pobjedu Milojka Spajića.

Dok god DPS i Medojević zajedničkim snagama napadaju Pokret Evropa sad!, znamo da smo na pravom putu i najveća opasnost za razbijanje monopola ove dvije strane, koji politički egzistiraju samo na dizanju tenzija.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!