Navodi o raskolu u Evropi sad, u koje funkcioneri DPS-a ulažu posljednju predizbornu nadu, utemeljeni su koliko i svaka izjava koja dolazi iz ove opozicione partije. Niti u Evropi sad postoji raskol, niti DPS ima ikakvih šansi 11. juna.

Ako uzmemo u obzir da smo od pojave Pokreta Evropa sad! imali tvrdnje funkcionera DPS-a da će na lokalnim izborima zadržati gradonačelnička mjesta širom naše države, kao i mjesto predsjednika Crne Gore, na današnji dan opozicioni DPS nije uspio da zadrži ni poziciju predsjednika sopstvene partije.
Tako je danas DPS jedina partija koja za čelnika parlamentarne liste ima predsjednika u v.d. stanju.
Obzirom na brzinu nestajanja DPS nema ni vremena da se podijeli, a od 11. juna će u političkom smislu ostati samo dugmići.
Umjesto da izvuku pouke, oslušnu volju građana, posvete se neophodnoj internoj reorganizaciji i prošire demokratske vidike shvatanjem da je prošlo vrijeme jednoumlja kako u društvu, tako i u progresivnim partijama, DPS i dalje uporno nastavlja da srlja u nazadnost i nove poraze.
Parlamentarni izbori će biti još jedna potvrda dominacije Pokreta Evropa sad! koji za razliku od DPS-a, građanima nudi konkretan program za bolji standard i razvoj zemlje.
Boris Pejović
Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad!

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!