Lokalna lista Demokrata iz Budve, odnosno njihove kandidatkinje i kandidati na odborničkoj listi, kalkulantski i neutemeljeno manipulišu nadležnostima i postupanjima Ministarsta za prostorno planiranje, urbanizam i državnu imovinu.  

U jeku negative kojom odiše kampanja, potcjenjujući svoje sugrađane, rješenje koje uzurpira vrtić potpisano je u suton Abazovićeve Vlade, a sada Demokrate pripisuju odgovornost Vladi u kojoj učesvuju. 

Rešenje, kojim je dozvoljena gradnja u blizini vrtića,  potpisao je Državni arhitekta Vladan Stevović  10.05.2023 godine, 20 dana prije izbora vlade Milojka Spajića. 

Istine radi, rješenjima od 3. i 22. aprila 2024. godine koje potpisuje Srđan Gregović v.d. sekretara Sekretarijata za komunalno - stambene poslove Opštine Budva oduzima se prilazni put i predviđa rušenje ograde vrtića “Ljubica Jovanović - Maša”. 

Dakle, Opština Budva i njeni sekretarijati su ti koji su uzeli djeci mir. 

Ne samo da je netačna tvrdnja da je resorno ministarstvo odobrilo prijavu gradnje i aminovalo gradnju investitora već ovu neistinu najbolje demantuje javno dostupno rješenje kojim je zabranjena gradnja jer je prijava gradnje investitora puna nedostataka. 

Na ovaj način Vlada Milojka Spajića ispravlja nepravdu i srljanje iz greške u grešku ove lokalne samouprave koja je sama sebe dovela pred uvođenje prinudne uprave. 

Usljed nedostatka vizije razvoja Budve Demokrate na ovaj način i kroz nekorektno napadanje PES-a pokušavaju da prikupe glasove Budvana, ali takva kampanja zasigurno nije u interesu naših sugrađana. 

ZAPRATI NAS NA

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!