Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad u Kolašinu daje snažnu i nedvosmislenu podršku Vladi i parlamentarnoj većini na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem u sprovođenju programa na osnovu kog je Pokret dobio veliku podršku na parlamentarnim izborima.

Benefiti rada ove Vlade se ogledaju kroz povećanje penzija, ubrzanom radu na spovođenju programa Evropa Sad 2 i mnogim infrastrukturnim projektima od kojih Kolašin ima direktne benefite.

Očekivanja Kolašinaca su realizacija sportske zone koja će Kolašin postaviti za reprezentativni centar za sportske pripreme, poboljšanje vodovodne i kanalizacione infrastrukture, podrška investicionom bumu kao i sanacija mnogih putnih pravaca koje većinski finansira Vlada.

Nastavak auto-puta i sprovođenje investicija na Bjelasici Kolašin će postaviti na mapu najznačajnih skijaških centara i grad sa turističkom ponudom u toku cijele godine.

Posvećenost Vlade u ovom kontinuitetu za Kolašin znači otvaranje velikog broja novih radnih mjesta i stopiranje raseljavanja ljudi iz sjeverne regije.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!