PES Kotor odlučno ostaje privržen politici i programskim ciljevima Pokreta. Nošeni načelima i vrijednostima na koje smo se obavezali prilikom osnivanja Pokreta, pružamo punu podršku rukovodstvu Pokreta na čelu sa Milojkom Spajićem u ostvarivanju vizije Crne Gore kao stabilne, bezbjedne i ekonomski jake države.

Posvećenost unapređenju životnog standarda građana, isporučivanje rezultata iz evropske agende kroz imenovanja u pravosuđu i brojne druge reforme u prvih 100 dana rada Vlade, su samo uvod u program reformi, prije svega u sektoru finansija, koji će omogućiti implementaciju programa Evropa Sad 2. 

Kapitalni projekti u oblasti saobraćaja na području Boke, koje je 44. Vlada najavila, a u čiju se realizaciju krenulo, biće zamah daljeg ekonomskog razvoja i Kotora i Boke. Revitalizacija Gradskih bedema u Kotoru, kao prioritetnog lokaliteta u turističkoj ponudi Crne Gore i reorganizacija Morskog dobra, gdje bi se dio nadležnosti povjerio lokalnoj samoupravi, su ciljevi u kojima će PES Kotor imati veliku podršku premijera i 44. Vlade Crne Gore.

Zato, jedinstveno i snažno nastavljamo borbu za bolju i bogatiju Crnu Goru.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!