Inicijalni odbor Pokreta Evropa sad Rožaje pruža punu podršku premijeru Spajiću i poslaničkom klubu, koji su dali veliki doprinos u procesu ubrzanja evropskog puta. 

Za veoma kratko vrijeme, osim značajnih uspjeha na međunarodnom planu, te zahvaljujući saradnji izvršne i zakonodavne vlasti, sada imamo funkcionalne pravosudne institucije, što će omogućiti efikasniju borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala. 

Nakon što je premijer Spajić u predizbornoj kampanji predstavio reforme kojima će se unaprijediti životni standard, nije se dugo čekalo.

Djelovi programa Evropa Sad 2, već se realizuju povećenjem minimalnih penzija, što ima pozitivan efekat u našem gradu, gdje živi veliki broj penzionera sa minimalcem.

Zahvaljujući povećanju penzija socijalno najugroženijoj kategoriji, ovi građani mogu zasluženo živjeti komfornije i sigurnije.

Takođe, završetak radova na ski centru Štedim ne samo da će donijeti dodatnu turističku privlačnost gradu, već će i omogućiti značajan broj novih radnih mjesta. 

Time će se dodatno unaprijediti ekonomska dinamika zajednice, čineći naš grad još privlačnijim mjestom za život i rad.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!