Tivatski inicijalni odbor Pokreta Evropa sad odlučno će nastaviti da podržava put socijalnog i ekonomskog prosperiteta koji je trasirala 44. Vlada na čelu sa premijerom Spajićem. Uvažavajući sve što je do sad urađeno u prvih 100 dana rada Vlade, prije svega povećanje minimalnih penzija, deblokadu pravosudja, značajan progres na putu evropskih integracija i važne kapitalne investicije, samo su uvod u program reformi koje slijede do potpune implementacije programa Evropa sad 2.

Stabilna i posvećena Vlada sa čelu sa premijerom Spajićem imaće u nama saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od nas građani očekuju. Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku! 

Podrškom 44. Vlade Crne Gore i Pokreta Evropa sad! kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, ove godine obezbijeđen je rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona. Posvećenim radom nastojaćemo da slijedimo prošlogodišnju dinamiku realizacije sa fokusom na kapitalne projekte. 

Tivat kao brend kada je turizam u pitanju prethodne godine je opravdao stečen epitet “najbolji mali Evropski grad za život u 2023”. Ako tome dodamo i rekordnu turističku sezonu, nemamo dilemu da smo na dobrom putu.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!