Pozivamo građane Cetinja koji glasaju na biračkom mjestu broj 16 LPO II, da u subotu 8. jula izađu na glasanje u što većem broju i time zapečate izborni rezultat od 11.juna.

Pokret Evropa sad! je u prethodnim izbornim ciklusima na Cetinju ostvario impozantan rezultat, a na ponovljenom glasanju očekujemo da će građani glasati još odlučnije, kako bi osujetili skoro izvjestan izborni inženjering u pokušaju.

Kroz komunikaciju sa građanima Cetinja uvjerili smo se da su oni prepoznali iskrenost našeg ekonomskog programa, ali i odlučnost upravo naših lidera da stvore uslove da se na Cetinju realizuju neki od većih investicionih projekata, kao što je žičara „Kotor-Lovćen“ koja će zvanično biti puštena u funkciju 13. jula.

Stoga, vjerujemo da će u ponovljenom glasanju birači na Cetinju izabrati Pokret Evropa sad, naš utemeljeni ekonomski optimizam i scenario koji nas vodi u Evropu, nasuprot „šavničkom scenariju“ koji određene strukture koje izvjesno neće biti dio nove izvršne vlasti pokušavaju da sprovedu na mala vrata.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!