Kampanja kojom se kroz medije plasira niz dezinformacija u cilju da se u javnosti stvori slika da Olivera Injac planira da napusti mjesto gradonačelnice predstavlja prizemne pokušaje diskreditacije, a od strane političkih protivnika PES-a. To neće uticati na rad svih onih koji u ime Pokreta pokrivaju ključna mjesta kako na državnom tako i na lokalnom planu, a radeći isključivo za korist svih građana. Predsjednik, premijer i gradonačelnica Glavnog grada radiće onako kako su i obećali građanima.

Injac je u prethodnih nekoliko mjeseci pokazala da joj je vizija razvoja Podgorice značajnija od bilo kakvih zluradih medijskih spinova, zbog čega je svakodnevno posvećena ozdravljenju sistema, a ne pisanjem demantija. Časno, pošteno, domaćinski i posvećeno uz namjeru da cijeli mandat, pa i duže posveti čelnom mjestu u Glavnom gradu.

Da se gradom upravljalo kao što to radi Injac, ne bismo brojali afere koje su Glavni grad oštetile za milione eura. Uprkos svim opstrukcijama i pritiscima propagandne mašinerije, Injac radi za dobrobit građana koji cijene način na koji se odnosi prema resursima grada pa mogu biti mirni da će i u narednim godinama biti tako. Političkim protivnicima ipak preporučujemo da se posvete produktivnijim stvarima od zakupljivanja prostora na drutšvenim mrežama.

Predsjedništvo Pokreta Evropa sad!

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!