Veoma je zanimljivo da se režimski mediji pitaju zašto su mladi i u inostranstvu dokazani ljudi odlučili da se vrate u Crnu Goru i u njoj ostanu, očigledno žaleći zbog čega se ne nastavlja egzodus, koji kulminaciju dostiže u posljednjih 15 godina.

Poruka koja se tako šalje je jasna: Šta ima da tražite u ovom korumpiranom i privatizovanom sistemu, koji smo gradili samo za sebe?

Dakle, veću zabrinutost pokazuju za ostanak u odnosu na odlazak preko 100.000 ljudi, koji su od 2006. godine trajno napustili Crnu Goru, po podacima Svjetske banke

Montenegro Works nije nikad imao za cijl da bude profitablna kompanija nego kroz izmjenu određenih zakona da se finansira po modelu holdinga. Pravo pitanje je zašto se firma gasi samo par dana nakon objave u kojoj je kroz kvantifikovanje konstatovano katastrofalno stanje u državnim firmama. Kome ne odgovara transparentnost? Kome smo stali na žulj kad smo počeli da ispitujemo finansijsko stanje?

I prestanite da zbog samih sebe gledate na politiku kao na profit. Za razliku od vas koji drugačije ne možete zaraditi jedan euro, od politike niti sam živio, niti ću zavisiti. A cilj mi je da se upravo takav parazitski sistem ostavi u prošlosti, kako bi se i zaustavio odlazak stanovništva iz Crne Gore.

Takođe, za vašu informaciju, g-din Spajić i ja se uopšte nismo ni poznavali prije mog dolaska u AirMontenegro, već su me za tu poziciju preporučille isključivo reference. S druge strane, vrlo je interesantno da “eksperti” koje vi zastupate u velikoj mjeri ne znaju ni riječ stranog jezika, a kamoli da posjeduju sposobnost da svojim znanjem konkurišu bilo gdje van okvira zarobljenih partijskih institucija.

Stoga, to vrijeme prolazi i pozivam sve mlade i sposobne ljude da nam pomognu u stvaranju novog sistema, koji ih neće tjerati iz Crne Gore.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!