Razne zloupotrebe, pritisci, partijske trgovine i pokušaji otuđivanja i uništenja biračkog materijala prilikom brojanja glasova nijesu pomogle kreatorima izbornog inženjeringa da uspiju u cilju.
Naime, građani Cetinja koji su danas imali pravo glasa na BM Lovćenski partizanski odred II bili su meta višednevne uzurpacije i maltretiranja u službi misije da se obesmisli demokratska tekovina slobodnog izbora.
Ovo je dokaz da su žalbe kojima se zahtjeva ponovno organizovanje izbora na pojedinim biračkim mjestima, zapravo motiv da se po svaku cijenu i uz zloupotrebu državnih i lokalnih resursa uvede partija koja nije 11. juna ostvarila parlamentarni status.
Nažalost, tehničke greške koje apsolutno ne mogu uticati na konačne rezultate koriste se kao povod i za odlaganje proglašenja konačnih rezultata, produžetak aktuelne agonije, te da se u krajnjem i našteti PES-u, što ne svjedočimo prvi put.
Građani Crne Gore imaju priliku da već sada zaključe koliko je bilo utemeljeno naše ukazivanje da će se izborni inženjering sprovesti na Cetinju, a u toku je pokušaj sa se slično desi i na jednom biračkom mjestu u Kolašinu, te se nadamo da Ustavni sud to neće dozvoliti.

Zahvaljujemo se građankama i građanima Prijestonice koji su odoljeli svim pritiscima i tako sačuvali dostojanstvo u koje nismo ni sumnjali.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!