Aktuelni napadi iz rasformiranog DF-a jednako su utemeljeni i ozbiljni kao i oni za vrijeme lokalnih i predsjedmičkih izbora.
Isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza, i to samo par mjeseci nakon što je njihov drugoplasirani kandidat za poslanika i trećeplasirani predsjednički kandidat u penthausu Hiltona sa Milom Đukanovićem razgovarao o pomirenju i zajedničkom političkom djelovanju.
Umjesto što se bave neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika.
Ako već napadima i izmišljotinama šalju javnosti poruke da neće sa PES-om saradnju, ostaje nam zaključak da su se stekli uslovi za koaliciju sa reformisanim DPS-om, bez Đukanovića.
Vjerovatno reformisani DF bez Medojevića je prihvatljiv za ovakav DPS, pa najave Milana Kneževića da je moguća saradnja sa DPS-om jeste samo dokaz da se na tom projektu radilo već duže vrijeme.

Pojavom PES-a partneri iz skaj aplikacije DF i DPS izgubili su sve izbore, zaključno sa predsjedničkim.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!