Izgradnja druge dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice počinje u septembru!

Za taj projekat, od Evropske komisije, dobićemo najveći pojedinačni grant u istoriji CG: preko 200 miliona eura bespovratnih sredstava!

Ubrzanim tempom, već naredne sedmice, biće raspisan prekvalifikacioni tender za dionicu Mateševo – Andrijevica što znači da glavni tender možemo raspisati u junu! Dodatno, planirano je i spajanje puta od Andrijevice do Boljara i znatno brže konekcije sa Srbijom i Centralnom Evropom.

Nepravedno zapostavljena  Andrijevica i sva okolna sela, biće povezana sa velikim logističkim i regionalnim centrima, što će uticati na ubrzani privredni i ekonomski rast. To će podstaći brojne mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta i zaustavljanje daljeg iseljavanja iz resursima bogate Andrijevice.

Nastavak izgradnje auto-puta još jedan je dokaz da smo sposobni da ostvarimo velike rezultate kada radimo zajedno i vjerujemo u bolju budućnost. Sve što je obećala Vlada, na čelu sa Milojkom Spajićem,  konkretnim djelima, a ne pričom, potvrđuje odgovoran odnos prema građanima koji žive i na sjeveru Crne Gore!

PES – REZULTATI GOVORE.

Dragana Vučević – poslanica Pokreta Evropa sad! u Skupštini Crne Gore

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!