Zahvaljujući građanima Crne Gore koji su učestvovali u velikoj pobjedi po značaju i rezultatu, naš kandidat je dao odlučujući doprinos da se pogubna politika retrogradnosti i brojnih anomalija pošalje u prošlost.
Takođe, zahvalni smo na doprinosu svih političkih subjekata, društvenih organizacija i aktivista koji su takođe u punom kapacitetu pomogli našoj zemlji da dodatno iskorači na putu demokratske tranzicije.
Iskazujemo posebno zadovoljstvo što su uz ubjedljivu podršku progresivnim politikama i našem kandidatu, građani Crne Gore pokazali demokratsku zrelost da izborni proces završe na dostojanstven i miran način, što dolikuje civilizovanim i razvijenim zemljama svijeta.
Ulazimo u novu epohu političkih procesa, gdje će do izražaja dolaziti teme koje će se odnositi na poboljšanje životnog standarda i vladavinu prava.
Uspješna i pravedna Crna Gora će biti zemlja u koju će se vratiti desetine hiljada raseljenih državljana, koji nisu imali ravnopravan položaj i jednake šanse za vrijeme prethodnog korumpiranog hibridnog režima.
Čestitamo građanima na pravom izboru i značajnom iskoraku ka svjetlijoj perspektivi.

Podijeli sa prijateljima!

Pridruži nam se!